3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

WC Ontstoppen Nieuwegein

Wij beëindigen uw WC verstopping!

WC Ontstoppen Nieuwegein

WC ontstoppen Nieuwegein? Wanneer je wc niet meer doorspoelt is dat erg vervelend. Jammer genoeg kan het iedereen overkomen.

Verstoppingen zijn erg vervelend. In veel gevallen gaan verstoppingen in het toilet gepaard met een nare lucht. Het verhelpen van een verstopping in de wc is vaak niet eenvoudig.

Er zijn een aantal manieren waarop u mogelijk zelf uw wc kunt ontstoppen. Wij hebben deze voor u uitgewerkt op deze pagina.

Wilt u uw wc laten ontstoppen door een ervaren professional? Bel nu vrijblijvend met WC Ontstoppen Nieuwegein op 030 308 07 50 om uw klus te bespreken.

Oorzaak wc verstopping opsporen

Wanneer u zelf uw wc probeert te ontstoppen, is het van belang om er eerst achter te komen waar de verstopping zich bevindt en waar de verstopping door is ontstaan. In veel gevallen zien we dat een vastzittend object de verstopping veroorzaakt.

Afhankelijk van wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt, kunt u bepalen op welke manier u uw verstopping het best kunt verhelpen.

Heeft u liever dat uw verstopping wordt verholpen door een ervaren loodgieter? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Nieuwegein.

Zichtbare wc verstopping

Verstoppingen die zich niet heel diep in de afvoer bevinden, kunnen eenvoudig verholpen worden.

In de meeste gevallen ligt de oorzaak van de verstopping bij de kronkel in de afvoer van de wc. Als dit het geval is kunt u de verstopping zelf eenvoudig verhelpen.

Trek een paar rubberen handschoenen aan en verwijder de verstopping met de hand. Gooi de oorzaak van de verstopping niet terug in de wc, maar in de daarvoor bestemde afvalcontainer.

Wilt het u niet lukken om zelf uw riool te ontstoppen? Neem dan contact op met een monteur van Riool Ontstoppen Nieuwegein op 030 308 07 50. Wij staan voor u klaar!

Wc ontstoppen met plopper

Is het u nog niet gelukt om uw wc te ontstoppen met de hiervoor genoemde methode? Probeer u wc dan te ontstoppen met de welbekende plopper.

Begin met het flexibel maken van het rubber van de ontstopper flexibel door deze een tijdje onder een warme kraan te houden. Hierdoor zal de ontstopper beter aansluiten op de afvoer. Wanneer de plopper flexibel genoeg is, kunt u aan de slag gaan.

Zet de plopper in de hals van de wc. Zorg ervoor dat de plopper de leiding volledig afdekt. Trek de ontstopper vervolgens snel naar u toe. Hierbij ontstaat zuigkracht, die ervoor moet zorgen dat de verstopping naar boven komt.

Zorg er wel voor dat u niet al te veel kracht et bij dit proces. U kunt hiermee namelijk schade aanrichten aan uw wc of afvoerleiding.

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Heeft u nog steeds het idee dat de wc verstopt zit? En denkt u dat vet of papier hier de oorzaak van is? Probeer uw wc dan te ontstoppen met afwasmiddel.

Voordat u aan de slag gaat, raden wij u aan de vloer rondom het toilet af te dekken met een doek. Vervolgens kunt u aan de slag.

Vul een emmer met warm water. Gooi hier vervolgens afwasmiddel bij. Meng dit goed door elkaar en gooi dit samen in de wc.

Zorg wel dat u geen kokend water in de wc gooit. Dit kan namelijk schade aanrichten aan het porselein van het toilet.

Bel gratis met de vakmannen van WC Ontstoppen Nieuwegein om uw situatie te bespreken 030 308 07 50.

Let op met een ontstoppingsveer

Wij raden u af een ontstoppingsveer te gebruiken wanneer uw wc verstopt zit. Wij raden dit af omdat de kans zeer aanwezig is dat de veer vast komt te zitten in uw toilet.

De veer (de gemaakt is van metaal) kan hierbij veel schade aanrichten aan het toilet en de binnenkant van uw afvoer. Indien u een hardnekkige verstopping heeft is het verstandig een loodgietersbedrijf in te schakelen.

Ontstoppingsdienst Nieuwegein kan verstoppingen eenvoudig voor u oplossen. Wij kunnen bijvoorbeeld met een hogedrukspuit uw afvoer en het riool weer helemaal schoon spuiten zodat alle aanslag verdwenen is. Dan weet u zeker dat u geen last meer heeft van die vervelende verstoppingen.

Wc verstopping nog aanwezig?

Is het nog niet gelukt om zelf uw wc te ontstoppen? Dan is het een goed idee om de loodgieters van WC Verstopt Nieuwegein in te schakelen.

Onze ervaren monteurs gaan zorgvuldig en doelgericht te werk. Met behulp van speciale apparatuur kunnen wij elke verstopping verhelpen! Naast verstoppingen helpen we u ook graag met het preventief onderhouden van uw riool en afvoer.

Riool Ontstoppen Nieuwegein lossen alle problemen snel en vakkundig op. U kunt ons bereiken op 030 308 07 50. Dan komen we snel bij u langs om uw wc verstopping te verhelpen.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Nieuwegein helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Nieuwegein? Riool Ontstoppen Nieuwegein staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Nieuwegein.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Nieuwegein? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Nieuwegein!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Nieuwegein

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Nieuwegein?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Nieuwegein via 030 308 07 50. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 030 308 07 50

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Nieuwegein?

De prijzen van Riool Ontstoppen Nieuwegein zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Nieuwegein komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Nieuwegein?

Ontstoppingsdienst Nieuwegein ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Nieuwegein verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Nieuwegein helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Nieuwegein bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Nieuwegein inschakelen? Neem gerust contact op via 030 308 07 50.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Nieuwegein en omstreken. Waar u ook woont in Nieuwegein, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Nieuwegein-Noord, Nieuwegein-Zuid of Industriewijk. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 030 308 07 50 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Nieuwegein zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Nieuwegein op 030 308 07 50.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Nieuwegein? Neem gerust contact op via 030 308 07 50.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Nieuwegein op 030 308 07 50.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Nieuwegein was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

MHCN

Riool Ontstoppen Nieuwegein is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

DE KOM Nieuwegein

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Nieuwegein.

Esther

St. Antonius Z Nieuwegein

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Nieuwegein is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button