3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Nieuwegein

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Nieuwegein

Afvoer ontstoppen Nieuwegein? Bent u opzoek naar een ontstoppingsdienst? Riool Ontstoppen Nieuwegein staat tot uw dienst. Er zijn veel verschillende middelen en gereedschappen beschikbaar om soortgelijke problemen op te lossen. 

Juist omdat er zoveel manieren zijn waarop u mogelijk een afvoer of riool kunt ontstoppen, is het onduidelijk wat nou wél en wat nou niet werkt.

Op deze pagina staan diverse manieren waarop u mogelijk uw afvoer kunt ontstoppen. Krijgt u het niet voor elkaar zelf uw afvoer te ontstoppen? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen.

Wilt u de hulp van onze loodgieter bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 030 308 07 50 om uw klus te bespreken. Afvoer Ontstoppen Nieuwegein staat voor u paraat!

Ontstoppingsdienst Nieuwegein

Heeft u te maken met een verstopte afvoer en wilt u hier graag vanaf? Dan bent u bij afvoer ontstoppen Nieuwegein aan het juiste adres! Wij kunnen je helpen met elke verstopping.

De monteurs van Afvoer Ontstoppen Nieuwegein helpen u graag met alle problemen in en rondom de afvoer. Voor ieder afvoerprobleem hebben wij een passende oplossing.

Naast het feit dat wij uw afvoer kunnen ontstoppen, voorzien wij u ook van een vrijblijvend advies om te zorgen dat u uw riool en afvoer in optimale staat houdt.

Neem vandaag nog contact met ons op via 030 308 07 50 om uw klus te bespreken. Onze loodgieters kunnen in de meeste gevallen vandaag nog uw verstopping verhelpen!

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Wanneer de wc overstroomt of het water uit de afvoer omhoog komt, wilt u natuurlijk dat de verstopping met spoed verholpen wordt. Maakt u zich geen zorgen, wij bieden een spoeddienst aan waarbij onze rioolspecialisten 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn.

Onze monteurs zijn ervaren loodgieters die over de juiste uitrusting beschikken om uw verstopping te verhelpen voordat het probleem nog erger wordt

Heeft u te maken met een verstopping die nu verholpen moet worden? Wacht dan niet en neem direct op met Afvoer Ontstoppen Nieuwegein. Dit kan via 030 308 07 50. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe!

Afvoerfilter schoonmaken

Op het moment dat de afvoer verstopping zich bevindt in de afvoer van een elektrisch apparaat als een vaatwasser of wasmachine, komt dit vaak door een ophoping in de filter van de afvoer. Wij raden u aan om deze filters te controleren.

Dit is erg eenvoudig. Filters zijn in veel gevallen gemakkelijk los te halen. Spoel deze vervolgens goed door onder een warme kraam. Op het moment dat de filters droog zijn, kunt u deze terugplaatsen in het apparaat.

Is het probleem nog niet verholpen? Neem dan contact op met Afvoer Verstopt Nieuwegein via 030 308 07 50.

Sifon controleren

Bij verstopping in de afvoer zien we ook vaak dat de oorzaak ligt in de sifon. Dit is de zwanenhals in de afvoer die fungeert als stankafsluiter.

Denkt u dat de afvoer verstopping zich bevindt in de sifon? Dan kunt u deze eenvoudig ontstoppen. Verwijder eerst de sifon. In veel gevallen is deze eenvoudig los te draaien. Haal vervolgens het vuil uit de sifon, door deze goed door te spoelen met warm water.

Is de sifon weer goed schoon? Maak deze dan goed droog en zet hem terug op de afvoer.  Hopelijk is het probleem nu opgelost! Is dit niet het geval? Schakel dan de hulp in van een professionele loodgieter op 030 308 07 50.

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Zit de verstopping nog in uw afvoer? Dan kunt u uw afvoer proberen te ontstoppen met zuiveringszout en azijn. Dit is een goedkope manier, waarmee u geen schade aanricht aan uw verstopte afvoer.

Vul een bak met water en gooi hier zuiveringszout bij. Meng dit goed door elkaar. Gooi de bak vervolgens leeg in de verstopt afvoer en laat dit een tijd intrekken.

Wanneer u een sterker effect wilt, kunt u het zuiveringszout eerst aanmengen met azijn. Hopelijk kunt u hiermee zelf uw afvoer ontstoppen.

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

Heeft u al geprobeerd om de afvoer verstopping te verhelpen met een plopper? Dit kan een zeer effectieve methode zijn maar werkt helaas niet altijd bij een hardnekkige verstopping.

Om een plopper effectief te kunnen gebruiken moet het rubber van de plopper goed aansluiten en volledig over de verstopte afvoer heen zitten. Door de plopper op een neer te bewegen, creëert u zuigkracht. Hopelijk komt de blokkade hiermee los en is uw verstopping snel verholpen.

Heeft het ontstoppen met de plopper niet geholpen? Bel dan met Afvoer Ontstoppen Nieuwegein om uw situatie te bespreken 030 308 07 50. Wij staan voor u klaar!

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

U kunt uw afvoer ook ontstoppen met een ontstoppingsveer. Dit is een krachtige manier om hardnekkige verstoppingen te verhelpen.

Hoe doet u dit? Duw de ontstoppingsveer in de afvoer tot u de verstopping heeft bereikt. Zet hierbij niet teveel kracht, om schade aan uw afvoer te voorkomen. Wanneer u de verstopping heeft bereikt, moet u voorzichtig duwen, draaien en trekken aan de veer. Op deze manier probeert u de verstopping los te maken van de afvoerwand.

Is het nog niet gelukt uw afvoer te ontstoppen? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken met de rioolspecialisten Ontstoppingsdienst Nieuwegein.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Om de levensduur van uw riool en afvoer zo lang mogelijk te houden, is het van belang dat u uw riool en afvoer in goede staat houdt. Gooi daarom geen olie of frituurvet in een afvoer.

Het is van belang om geen olie, (frituur) vet en etensresten in uw afvoer te spoelen. Dit kan namelijk blijven hangen in de afvoer en zorgt na verloop van tijd voor een verstopping.

Afvoerverstoppingen ontstaan vaak geleidelijk en daarom is het aan te raden om de afvoer en riolering eens in de zoveel tijd te controleren. Dit kunnen wij voor u doen door met een camera een kijkje te nemen in de afvoer. Zo weet u precies wat de staat is van de afvoer en kunnen eventueel afvoerproblemen vroegtijdig verholpen worden.

Riool Ontstoppen Nieuwegein kan daarnaast gelijk uw afvoer en riolering reinigen met een hoge druk machine. De kans op een verstopping is minimaal bij een afvoer die goed schoon is.

Heeft u te maken met een verstopte afvoer? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Nieuwegein via 030 308 07 50.

Kosten afvoer ontstoppen

Op het moment dat uw afvoer verstopt raakt, kan dit veel problemen en ongemakken met zich meebrengen. Zowel op korte, als op lange termijn. Daarom raden we u aan om een ervaren rioolspecialist van Riool Ontstoppingsdienst Nieuwegein in te schakelen. Wij komen zo snel mogelijk uw afvoer ontstoppen.

Elke afvoer verstopping is anders. De prijs die wij in rekening brengen is afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere de benodigde arbeidsuren, de kosten van het gereedschap en/of machines en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties. Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

Riool Ontstoppen Nieuwegein staat voor een eerlijkheid en transparantie. Voordat wij aan de slag gaan, stellen wij een prijsopgave op. Zodra u hiermee akkoord bent, gaan wij aan het werk!

Heeft u vragen over onze tarieven? Neem dan gerust contact op met Afvoer Verstopping Nieuwegein via 030 308 07 50. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Nieuwegein helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Nieuwegein? Riool Ontstoppen Nieuwegein staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Nieuwegein.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Nieuwegein? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Nieuwegein!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Nieuwegein

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Nieuwegein?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Nieuwegein via 030 308 07 50. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 030 308 07 50

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Nieuwegein?

De prijzen van Riool Ontstoppen Nieuwegein zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Nieuwegein komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Nieuwegein?

Ontstoppingsdienst Nieuwegein ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Nieuwegein verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Nieuwegein helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Nieuwegein bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Nieuwegein inschakelen? Neem gerust contact op via 030 308 07 50.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Nieuwegein en omstreken. Waar u ook woont in Nieuwegein, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Nieuwegein-Noord, Nieuwegein-Zuid of Industriewijk. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 030 308 07 50 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Nieuwegein zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Nieuwegein op 030 308 07 50.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Nieuwegein? Neem gerust contact op via 030 308 07 50.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Nieuwegein op 030 308 07 50.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Nieuwegein was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

MHCN

Riool Ontstoppen Nieuwegein is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

DE KOM Nieuwegein

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Nieuwegein.

Esther

St. Antonius Z Nieuwegein

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Nieuwegein is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button