3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Loodgieter Nieuwegein

Wij beëindigen elke verstopping!

Loodgieter Nieuwegein

Loodgieter Nieuwegein? Bent u op zoek naar een loodgieter die een verstopping in een riool, afvoer, wc of gootsteen kan verhelpen? Wij kunnen u helpen.

Loodgietersbedrijf Riool Ontstoppen Nieuwegein is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en het inspecteren, aanleggen en vervangen van riolering.

Wilt u een afspraak maken met een Loodgieter Nieuwegein? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Nieuwegein via 030 308 07 50.

Loodgietersbedrijf Nieuwegein

Wij zijn werkzaam in Nieuwegein en verre omstreken. Zoekt u nu een loodgieter in Nieuwegein Zuid, Oost, Noord, West of Centrum, wij kunnen snel ter plaatse zijn!

Voor ons maakt het dus niet uit waar u in Nieuwegein woont, wij kunnen in een zeer korte tijd bij u zijn om uw verstopping te verhelpen. Maak gerust een afspraak met één van onze loodgieters.

Bel nu 030 308 07 50 om uw klus te bespreken. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Tarieven loodgietersbedrijf Nieuwegein

Onze gespecialiseerde loodgieters hanteren een efficiënte en doeltreffende werkwijze. Wij kunnen elke verstopping verhelpen.

Riool Ontstoppen Nieuwegein staan garant voor eerlijkheid en transparantie. Wanneer u onze hulp inschakelt, krijgt u altijd eerst een prijsopgave vooraf. Zodra u hiermee akkoord gaat, gaan wij direct voor u aan de slag! Zo voorkomen wij financiële verassingen achteraf.

Wij hanteren een starttarief van 97,50. Dit is inclusief onderzoek en 30 minuten arbeid. Bekijk hier het overzicht van onze tarieven.

Op zoek naar een Loodgieter in Nieuwegein? Neem gerust contact op met een collega van Riool Ontstoppen Nieuwegein. Wij zijn bereikbaar op 030 308 07 50.

Riool Ontstoppen Nieuwegein

Het is een ontzettend vervelend wanneer je te maken hebt met een verstopping. Het is begrijpelijk dat u dit probleem zo snel wil oplossen. De Loodgieter in Nieuwegein helpt u bij het ontstoppen van uw riool zodat u snel weer fris onder de douche vandaan komt en het toilet normaal kan doortrekken.

Het kan zijn dat het probleem niet onder uw huis zit, maar op de grond van de gemeente. Wanneer dit het geval is, raden wij u aan contact op te nemen met de gemeente.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Bel dan naar Loodgietersbedrijf Nieuwegein via 030 308 07 50.

WC Ontstoppen Nieuwegein

Heeft u te maken met een verstopte wc? Dit is een erg vervelend probleem, die vaak lastig op te lossen is. Loodgieter Nieuwegein helpt u hier graag bij! 

Bij een verstopping kan het water namelijk niet of nauwelijks meer wegstromen. Dit zorgt ervoor dat het water gedurende lange tijd in uw toiletpot blijft staan. Niet echt fris dus.

Maar wat doet u wanneer uw wc verstopt zit? U kunt bij ons loodgietersbedrijf een afspraak maken om uw verstopte wc te laten ontstoppen op 030 308 07 50.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Nieuwegein helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Nieuwegein? Riool Ontstoppen Nieuwegein staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Nieuwegein.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Nieuwegein? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Nieuwegein!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Nieuwegein

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Nieuwegein?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Nieuwegein via 030 308 07 50. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 030 308 07 50

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Nieuwegein?

De prijzen van Riool Ontstoppen Nieuwegein zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Nieuwegein komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Nieuwegein?

Ontstoppingsdienst Nieuwegein ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Nieuwegein verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Nieuwegein helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Nieuwegein bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Nieuwegein inschakelen? Neem gerust contact op via 030 308 07 50.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Nieuwegein en omstreken. Waar u ook woont in Nieuwegein, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Nieuwegein-Noord, Nieuwegein-Zuid of Industriewijk. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 030 308 07 50 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Nieuwegein zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Nieuwegein op 030 308 07 50.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Nieuwegein? Neem gerust contact op via 030 308 07 50.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Nieuwegein op 030 308 07 50.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Nieuwegein was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

MHCN

Riool Ontstoppen Nieuwegein is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

DE KOM Nieuwegein

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Nieuwegein.

Esther

St. Antonius Z Nieuwegein

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Nieuwegein is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button